Offentlig spill i Italia | Hva blir fremtidsscenariet?

Hvordan vil det offentlige spillet i landet vårt være i fremtiden?

Verden med spill og underholdning møtes som vanlig igjen i Rimini på Enada Primavera, den klassiske ledende messen for landene i Sør-Europa, nå i sin 28. utgave. Det er mange temaer som er tatt i betraktning, for eksempel fremtiden for offentlig spill i vårt land, nær en revolusjon som går mellom anbudsutlysningene angående spørsmålet om spill, online- og bingokonsesjon.

Til tross for dette endres også hele den offentlige spillsektoren når det gjelder tilbudet og de nye behovene til spillerne: Når det er sagt, må det derfor også implementeres en liten omorganisering av # LINK # salgssteder. Vi snakker om dette og mye mer på en av dagens konferanser på Enada Primavera, da det også er en mulighet til å møte fremtredende mennesker i markedet som Marco Castaldo, daglig leder for Microgame, snarere enn lederen for juridisk avdeling i Codere, Stefano Natalicchio.

Temaene som ble dekket på konferansen med tittelen “Online, retail og betting: evolusjonen av tilbudet med tanke på de nye anbudene RootCasino, er de siste grensene i verden av online spill, relatert til de nye mulighetene for Betting-markedet, som endrer hele tilbudet til det italienske spillet. Det er også snakk om interessante implikasjoner som kan fås på detaljhandel og salgssteder. For å lære mer om alle de nye spillmulighetene, nåtid og fremtid, ble det arrangert en workshop som forklarer hvordan spillernes behov endrer seg plutselig og fører dem mot veien til flerkanals.

I følge Maurizio Ughi, en annen viktig figur som er til stede på konferansen, vil det faktisk i nær fremtid være minst ti tusen butikker hvor det er mulig å satse: lederen for Obiettivo 2016, forklarte også hvordan fristen satt på i slutten av april, hvor formidling skal oppnås med lokale myndigheter. Av alt som vil bli bestemt, kan vi illustrere den nye strukturen for distribusjon av spillet i Italia. Som det ofte skjer i vårt land, har regjeringen gitt for mye tid til at den kan akseptere fiskaldelegasjonens mulighet, så alle aktørene i sektoren, akkurat nå, må overvåke på en slik måte at alt forutsatt i den nye stabilitetsloven er oppfylt.

Men problemene gjelder ikke bare betting sektoren, faktisk er bingoverdenen også på jakt etter svar: For eksempel, av forskjellige grunner, vil et bingo rom best representere en type arena som er mer egnet for å utvikle tilbudet til alle spill. lovlig, på et fysisk sted. Den nye 2016-stabilitetsloven ser ikke ut til å gå på riktig spor: ifølge Stefano Natalicchio di Codere er det bare behovene til forhandlerforeningene som er tatt i betraktning uten å ta et 360-graders utseende. Videre er det også nødvendig å overvinne alt det teknisk-administrative byråkratiet som setter en stopper for utvikling og innovasjon, uten at bingo-konsesjonshavere kan ta i bruk nye teknikker og løsninger for å revitalisere spillet. Endelig er spillet bingo blitt nedgradert når det representerer, både online og live, en form for underholdning med lav risiko.

Scroll to Top